Futbol

Roura assegura que el clàssic és per fer un pas de gegant a la Lliga i recuperar l'autoestima

En la roda de premsa prèvia al clàssic, Jordi Roura ha assegurat que el partit d'aquest dissabte al Bernabéu és important per fer un pas de gegant a la Lliga, però també per recuperar l'autoestima. El segon entrenador del Barça ha declarat que mai han tingut cap excés de confiança. Sobre Tito Vilanova, un emocionat Roura ha explicat que està molt animat, que segueix el seu tractament i que això els dóna molta confiança.

Actualitzat
En la roda de premsa prèvia al clàssic, Jordi Roura ha assegurat que el partit d'aquest dissabte al Bernabéu és important per fer un pas de gegant a la Lliga, però també per recuperar l'autoestima. El segon entrenador del Barça ha declarat que mai han tingut cap excés de confiança. Sobre Tito Vilanova, un emocionat Roura ha explicat que està molt animat, segueix el seu tractament i que això els dóna molta confiança.

Jordi Roura ha indicat que el seu equip "s'hi juga molt" en el clàssic de Lliga contra el Reial Madrid, respecte al qual ha considerat que li sembla "exagerat" que es digui que li té presa la mida als blaugranes.

"Som els líders i hem d'anar a Madrid a treure un resultat positiu i a competir. Ens hi juguem molt", ha dit el segon entrenador blaugrana. "Si guanyéssim, deixaríem una distància molt important. El nostre objectiu és guanyar els tres punts. Si a més et dóna moral i un estímul extra, millor", ha assegurat.

A setze punts dels blancs en la competició, es tracta, segons el seu parer, d'un partit vital amb vista al títol: "Sembla que, com que tenim aquest avantatge, la Lliga no sigui tan important. Però és la Lliga, el títol per excel·lència. I una jornada més, treure un resultat positiu, seria un pas molt important". "Si tenim aquest avantatge és perquè fins ara hem estat excepcionalment bé" -ha afegit. "Tots estarem d'acord que guanyar la Lliga, venint d'on venim, serà un resultat extraordinari. Però el Barça ha de lluitar per tots els títols".

Roura ha negat que les últimes derrotes fossin per un "excés de confiança" i els ha restat importància, sobretot a l'última en Copa davant l'equip de Jose Mourinho al Camp Nou. "Em sembla exagerat que el Madrid digui que ens tenen presa la mesura o nosaltres a ells", ha opinat Rorua. "No hi ha dubte que quan hi ha dos equips d'aquest nivell, es tracta de detalls. Poden guanyar-te aquí perfectament i tu allà. Està molt igualat".

"Entenc que quan estàs en un equip com el Barça qualsevol cosa té una repercussió desmesurada, per al bo i el no tan bo. Hi ha hagut crítiques, però estem al marge d'això", ha recalcat Roura, que ha insistit que no té "cap dubte que l'equip tirarà endavant i competirà al final per tot". En aquest sentit, ha apuntat: "No sé què s'hi juga el Madrid, però per a nosaltres és un partit importantíssim", ha assenyalat Roura, recalcant que "jugui qui jugui" aquest dissabte a l'equip rival, segur que plantejarà "un equip supercompetitiu".

Finalment, el tècnic no ha pogut evitar emocionar-se quan s'ha referit a Tito Vilanova: "He parlat amb ell i està animat. Esperem que pugui arribar com més aviat millor. Però no sé de què va parlar amb (el president) Sandro Rosell" a la reunió a Nova York.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut