Moto GP

Rossi imposa la seva llei a Laguna Seca i domina els primers entrenaments lliures per davant de Lorenzo i Stoner

Continua la lluita sense treva entre Rossi, Lorenzo i Stoner. L'italià ha marcat, a l'últim sospir, el millor temps dels entrenaments lliures del GP dels EUA, encara que només ha estat unes dècimes més ràpid que Jorge Lorenzo. El pilot mallorquí ha espantat els rivals quan faltaven deu minuts anotant-se el millor registre fins aquell moment. Stoner i Rossi ho han vist des del "box" i tots dos han fet modificacions a la moto per sortir i batre el temps de Lorenzo. Al final, "Il Dottore" ha estat el millor seguit de Lorenzo, Stoner, Dani Pedrosa, Toni Elias i Andrea Dovizioso.

Actualitzat
Valentino Rossi, líder del Mundial; Jorge Lorenzo, segon del campionat, i Casey Stoner, tercer. Els tres han acabat per aquest ordre en els primers entrenaments lliures de Moto GP del Gran Premi dels Estats Units. Continua la lluita sense treva entre aquests corredors, amb la tensió al màxim per ser el dominador sobre l'asfalt.

Rossi ha anotat el millor temps a l'última volta, amb el temps ja exhaurit, però l'italià ha estat a punt de ser superat per Lorenzo. Quan faltaven deu minuts, el pilot mallorquí ha espantat els rivals en posar-se al capdavant de la taula amb gairebé mig segon de marge sobre Rossi. Al final, però, millor registre del campió, seguit de Lorenzo, de Stoner, que té problemes físics i s'esgota molt a sobre de la moto, de Dani Pedrosa i de Toni Elias.

El pilot de Castellar del Vallès ha millorat molt del principi al final de la sessió i ha batut el seu company d'equip Dovizioso. Elias ha fet unes proves molt consistents rodant la major part de l'entrenament en la cinquena posició, que ha defensat molt bé dels atacs de Dovizioso, i Sete Gibernau només ha pogut ser quinzè en uns entrenaments gairebé sense incidents, només alguna sortida de pista i una caiguda sense conseqüències de Chris Vermeulen. Aquest dissabte al vespre es farà la segona sessió d'entrenaments de Moto GP i, a la nit, la de classificació.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut