Motociclisme

Rossi, Elias i Márquez marquen el ritme en els primers entrenaments lliures del Gran Premi de Malàisia

A Malàisia també han començat els entrenaments lliures al circuit de Sepang. En MotoGP, amb l'absència de Dani Pedrosa, Valentino Rossi ha estat el més ràpid per davant d'Andrea Dovizioso i Jorge Lorenzo. El mallorquí en té prou d'acabar novè la cursa de diumenge per ser campió del món a la categoria reina tot i que avui no ha acabat gaire content amb el rendiment de la seva Yamaha. En Moto2, el més ràpid ha estat Alex de Angelis per davant de Scott Redding i Toni Elias, que també té tocar el títol mundial. I en 125 cc, domini de Marc Márquez. El cerverí ha estat el més ràpid per davant d'un altre català, Pol Espargaró, que s'ha quedat a tres dècimes del millor registre.

Actualitzat
Jorge Lorenzo ha acabat la sessió fent que no amb el cap. Tot i estar a un pas de proclamar-se campió del món de MotoGP per primera vegada -en té prou d'acabar novè per aconseguir-ho- el pilot mallorquí no ha acabat gaire content amb el rendiment de la seva Yamaha en els primers entrenaments lliures. Sense Dani Pedrosa, baixa a Malàisia per una fractura de clavícula que es va fer la setmana passada al Japó, Lorenzo vol proclamar-se campió amb una victòria i arrodonir una temporada històrica, però de moment ha estat tercer i s'ha vist superat per Valentino Rossi i Andrea Dovizioso. Els dos italians han estat els més ràpids i no estan disposats a regalar res a un Lorenzo que haurà de lluitar de valent si vol guanyar a Sepang.

En la categoria de Moto2, Alex de Agelis ha estat el més ràpid per davant de Scott Redding i Toni Elias en una sessió marcada per l'aparició de la pluja. Amb la pista molla, el pilot manresà no ha volgut arriscar-se, conscient que aquest cap de setmana té la primera oportunitat de guanyar el títol mundial. Julián Simón, que ocupa la segona posició a la classificació general del Mundial, ha estat quart, just per darrere d'Elias

En 125 cc, Marc Márquez ha començat amb bon peu els entrenaments lliures a Malàisia. Al circuit de Sepang el jove pilot de Cervera ha tornat a demostrar que està disposat a donar un cop d'efecte en la seva persecució de Nico Terol. Ara mateix Márquez es troba a només sis punts de Terol en la classificació del Mundial i, de moment, ha estat el més ràpid. La Derbi del català ha tret tres dècimes a Pol Espargaró i gairebé quatre i mitja a Terol. La quarta plaça ha estat per al barceloní Esteve Rabat.
Anar al contingut