Arrenca el judici a Sandro Rosell, que s'enfronta a 10 anys de presó per blanqueig
Imatge d'arxiu de Sandro Rosell
Barça

Sandro Rosell nega haver comprat un fetge il·legal per a Éric Abidal

L'expresident del FC Barcelona nega en un comunicat haver tingut cap intervenció en el transplantament de l'exfutbolista francès

RedaccióActualitzat

Sandro Rosell nega, aquest dissabte, en un comunicat haver tingut cap paper o intervenció en el trasplantament d'Éric Abidal.

Des de Soto del Real, on està en presó preventiva, Rosell diu que s'ha tret de context una trucada telefònica i que amb això el que es pretén és l'intent d'atribuir-li afirmacions que no ha fet mai. Acusa els qui han filtrat la conversa de tenir interés a desviar l'atenció i afegir elements de confusió sobre ell.

 

 

Dimecres, "El Confidencial" feia públiques unes converses telefòniques interceptades de l'expresident del Barça que semblaven revelar "la compra d'un fetge il·legal" per a l'exjugador barcelonista Éric Abidal, actual secretari tècnic del club.

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) va aclarir, però, que aquest cas va quedar arxivat ja fa mesos. Un jutjat de Barcelona va practicar un seguit de diligències que van acabar amb un informe favorable de la fiscalia i amb l'arxivament de les diligències a principis d'any.

Segons "El Confidencial", l'Audiència Nacional va obrir una peça separada després de localitzar quatre trucades en les quals Rosell admet que la suposada donació d'un cosí del jugador va ser un muntatge.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut