"I wanna say que us estimo molt", el discurs d'agraïment de Rosalía als Grammy

L'artista de Sant Esteve Sesrovires és la primera catalana que guanya un guardó en una categoria internacional d'aquests premis

Actualitzat

Rosalía ha guanyat el Grammy a millor disc llatí de rock, urbà o alternatiu per "El mal querer" i s'ha consolidat així com a fenomen mundial.

En el seu discurs al recollir el premi, l'artista de Sant Esteve Sesrovires ha barrejat català, castellà i anglès. El català el ha fet servir quan s'ha adreçat a la seva família:

"Us estimo molt, i gràcies, perquè sense vosaltres no hauria pogut arribar fins aquí."

Rosalía ha donat les gràcies a totes les persones que han confiat en ella.

"Uaaah! Gràcies, gràcies. Mil gràcies. I felicitats a tots els altres nominats. Realment us admiro. És un honor haver estat a la mateixa categoria que vosaltres. Us vull dir que, sincerament, és un gran honor rebre aquest premi."

"Gràcies per acollir el meu projecte i la meva música amb tant d'amor. Vull donar les gràcies als meus fans, a la meva família i al meu equip, que assumeix riscos constantment."

"I la meva família està realment molt lluny, aquesta nit, però vull dir que us estimo molt, i gràcies, perquè sense vosaltres no hauria pogut arribar fins aquí."

"Benediccions per a la música llatina i per als músics de tot el món. Moltes, moltes gràcies. De tot cor."

 

Durant la gala dels Grammy 2020, amb Billie Eilish com a gran triomfadora, l'artista catalana s'ha mostrat molt emocionada per poder interpretar dalt de l'escenari una actuació inspirada en el flamenc, "Juro que". La cançó, que va estrenar la setmana passada, segueix la línia d'"El mal querer" i combina el tango flamenc amb la producció electrònica.

 

Rosalía ha completat l'actuació a la gala dels guardons amb "Malamente", cançó que la va portar a la fama internacionalment i amb la quals va guanyar dos Grammy Llatins el 2018.

 

ARXIVAT A:
RosalíaMúsica
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut