Rosalía en un moment del videoclip de "Juro que"

Rosalía torna al flamenc amb "Juro que", una cançó d'amor a un pres

La cantant s'acompanya al videoclip, fet públic a tres dies dels Grammy, de l'actor de la sèrie "Élite" Omar Ayuso
Redacció Actualitzat
TEMA:
Rosalía

Rosalía no descansa i ha tornat a sorprendre els seus seguidors amb "Juro que", un nou tema que arriba a només tres dies de la cerimònia dels Premis Grammy, en què l'artista està nominada i també actuarà.

"Juro que" és un retorn al flamenc més tradicional, un gènere del qual últimament s'havia allunyat.

El tema arriba amb un videoclip protagonitzat per Omar Ayuso, un dels actors de la sèrie d'èxit "Élite". Ayuso interpreta un pres, amb qui Rosalía parla en un locutori de la presó.

Produïda novament per El Guincho, la cantant presenta una cançó essencialment flamenca amb alguna concessió final a l'"autotune". La cançó és un cant d'amor a un pres, al qual la protagonista promet que esperarà el temps que faci falta fins que surti de la presó. 

La cantant de Sant Esteve Sesrovires firma la lletra amb Daniel Gómez, acompanyada per la guitarra de Joselito Acedo i amb alguns dels seus coristes i "palmeros" habituals.

Els fans de la cantant ja estaven alerta després del tuit que va piular, amb una imatge en què se la veu amb Ayuso, encapçalada amb les paraules "Juro que" i dos cors trencats.

La nova cançó s'ha publicat tres dies abans de la seva actuació en la cerimònia dels Premis Grammy, que tindrà lloc diumenge a l'Staples Centre de Los Angeles. Rosalía ha estat nominada en dues categories: millor àlbum llatí, urbà o alternatiu i millor nova artista.
            

 

ARXIVAT A:
Rosalía Música
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut