La cantant de Sant Esteve Sesrovires Rosalía
La cantant de Sant Esteve Sesrovires Rosalía (CCMA)

Rosalía torna a crear tendència amb una versió de la cançó més escoltada de l'any

La cantant fa duet amb l'artista canadenc The Weeknd al tema "Blinding lights", el més escoltat a Spotify el 2020

RedaccióActualitzat

Rosalía torna a crear tendència, aquest cop amb una versió del tema "Blinding lights", un remix que ha fet amb el canadenc The Weeknd. La cançó original és la més escoltada el 2020 a Spotify, amb més de 1.700 milions de reproduccions, i la proposta feta amb Rosalía apunta a ser un nou exitàs.

El tema sona així:

 

Els dos artistes, coneguts internacionalment, han anunciat a través de les xarxes socials el llançament del tema i els seus fans han respost immediatament amb múltiples comentaris i reaccions.

 

 

Entre els comentaris destacats, n'hi havia alguns que preguntaven a la cantant de Sant Esteve Sesrovires sobre el vers "duermo con la luz abierta". En castellà és més habitual dir "encender" en lloc d'"abrir" en referència a un llum i per això la cantant ha rebut algunes crítiques.

 

No és l'única cançó de Rosalía que ha tret fum a les xarxes els últims dies. Fa menys d'una setmana l'artista va treure a la llum un duet amb Bad Bunny que portava per nom "La noche de anoche" i que també es va fer viral, ja que en poques hores va arribar al milió i mig de reproduccions.


L'artista catalana no ha parat de triomfar des que va treure el hit "Malamente".

Aquest any, per exemple, s'ha endut tres dels quatre Grammys als quals optava. Concretament, s'ha endut els premis de millor cançó urbana i millor interpretació urbana per "Yo por ti, tú por mí", amb la col·laboració d'Ozuna. També el de millor vídeo musical en versió curta per "TKN", amb el cantant de rap Travis Scott.

El tema "Blinding lights" és una cançó que va treure The Weeknd  fa un any i que, en el seu moment, ja va batre rècords en estar tot l'any a la llista dels 100 temes més escoltats als Estats Units en el Billboard Hot 100: va estar 42 setmanes en el top 10, un rècord que poques cançons havien aconseguit.

The Weeknd, de fet, serà l'artista estrella de la Super Bowl 2021, l'esdeveniment televisiu per excel·lència dels Estats Unit i que l'any passat van protagonitzar Jennifer Lopez i Shakira.

A més a més, el cantant canadenc ha guanyat premis com els MTV Video Music Awards i els Americans Music Awards. Tot i això, però, i contràriament a Rosalía, l'artista encara no ha guanyat cap Grammy.
 

 

 

ARXIVAT A:
RosalíaMúsica
Anar al contingut