La Rosalía, llluint en un peu una de les seves vambes
Rosalía es lliga, en un vídeo, les noves vambes de Nike amb vetes, que ella ha dissenyat

Rosalía s'inspira en les espardenyes del seu avi i en fa unes vambes per a Nike

L'artista catalana les ha presentat al seu compte d'Instagram, amb un vídeo on ensenya com cordar-se les vetes

RedaccióActualitzat

Es diuen Espardille. Són blanques i amb vetes que es poden cordar més amunt del turmell. Són les noves vambes dissenyades per la cantant Rosalía per a la firma Nike. Una adaptació de la clàssica espardenya catalana, que ella mateixa ha presentat en un post, al seu compte d'Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LA ROSALÍA (@rosalia.vt)

 

Al vídeo se la veu cordant-se el nou calçat i mostrant-ne el seu nom escrit a l'interior, com a autora del disseny. Rosalía també ha penjat quatre fotografies que acompanyen aquest vídeo: dues d'espardenyes clàssiques i dues de l'artista Salvador Dalí portant aquest calçat.

La cantant de Sant Esteve Ses Rovires ha explicat, en un post a Gurls Talk, que el disseny està inspirat en el seu avi, que sempre portava espardenyes. "Se les posava per treballar, vuit hores al dia. Són molt especials", ha afegit.

 

Rosalía va fitxar per Nike l'estiu passat com a ambaixadora de la firma esportiva per promocionar les Nike Air Max 2090. Ara ha ampliat la seva col·laboració amb aquest disseny, que versiona la clàssica espardenya catalana, per a la línia Nike Air Force One.

No són les primeres vambes del mercat inspirades en l'espardenya ni ha estat la Rosalía la primera en internacionalitzar el clàssic calçat català, que la firma Castañer fa anys que fa lluir a passarel·les de tot el món. Va ser, de fet, aquesta empresa de calçat de Banyoles qui va aconseguir convertir-les en un complement de moda utilitzat pels grans modistes internacionals, com expliquen en aquest vídeo del programa "Valor afegit".

 

 

Tampoc és la primera vegada que Rosalía fa referència als seus vincles amb Catalunya. La presentació de "Milionària", la seva primera cançó en català, també va revolucionar les xarxes.

El post de l'artista catalana on presenta les Espardilles ja ha obtingut, en 16 hores, gairebé un milió de "likes".
 

 

 

ARXIVAT A:
RosalíaModaMúsicaCatalunya
Anar al contingut