Rosalía publica "Milionària", la seva primera cançó en català

El tema forma part d'un EP amb una altre peça

RedaccióActualitzat

Rosalía ha publicat per primera vegada una cançó en català. Porta per títol "Milionària". La cantant de Sant Esteve de Sesrovires havia publicat un anunci en diferents diaris dient que passaria alguna cosa a les sis de la tarda, però no exactament el què. Només un títol: "Fucking money man"
 


I a l'hora anunciada, Rosalía ha penjat el seu últim single, encara amb un altre factor sorpresa, com és el fet que canti en català. Un fet, encara més rellevant, si tenim en compte que "Con altura" va ser el videoclip més vist a Youtube. 

Després de la publicació de l'àlbum "El mal querer", la de Sant Esteve Sesrovires s'ha convertit en un fenomen musical global i no sembla tenir cap intenció d'aturar-se, almenys creativament. "Con altura", "Aute Cuture" i, ara, "Fucking money man" en són una bona prova.

En menys d'una hora, el vídeo de "Milionària" a YouTube sumava més de 150.000 reproduccions. 

Aquest és l'anunci que l'artista havia difós als mitjans: 

 

Rosalía ha explicat que va començar la cançó a Sevilla, mentre esperava a l'aeroport, i la va acabar a Barcelona. L'altra peça que ha llançat Rosalía és "Dio$ No$ libre del dinero". 

Sony Music ha informat que no es tracta de cap avançament del nou disc que prepara, després de "Los Angeles" (2017) i "El mal querer" (2018).

 


 

ARXIVAT A:
MúsicaRosalía
Anar al contingut