La Rosalía motera protagonitza el cinquè vídeo de "El mal querer"
Rosalía, en l'actuació al Sónar 2018 (ACN)

Rosalía actuarà al Coachella, un dels festivals més potents del món

Actualitzat

Rosalía continua entrellaçada amb l'èxit. La seva escalada internacional assoleix una nova cota: actuarà en un dels festivals més famosos dels Estats Units i un dels més potents del món, el de Coachella, a Califòrnia.

 

La projecció internacional de la cantant de Sant Esteve Sesrovires també inclou concerts a l'Argentina, Xile, Mèxic i França, a Bilbao, i ja més a prop de casa, en festivals com el Primavera Sound i el Doctor Music.

 

 

La carrera de la intèrpret de "Malamente" es va consagrar en l'última edició dels Grammy llatins, on va obtenir dos guardons precisament per aquesta cançó que l'ha catapultat: millor cançó alternativa i millor interpretació urbana.

 

Notícia relacionada: El fenomen Rosalía. De Sant Esteve Sesrovires a cinc nominacions als Grammy llatins

 

Un Coachella d'aires llatins

El festival de Coachella, com és habitual, era els caps de setmana del 12 i 14 d'abril i del 19 i 21 del mateix mes. L'organització ha revelat el cartell complet de la seva edició del 2019, amb Ariana Grande, Childish Gambino i Tame Impala al capdavant

El festival, ubicat al desert de Colorado, es converteix cada any en una passarel·la d'estrelles del cinema, la televisió i la moda. L'any passat va concentrar unes 250.000 persones i aquest 2019 les entrades van dels 380 als 880 euros. 

Aquest any, crida l'atenció la gran quantitat d'artistes llatins en el cartell, amb J Balvin, Bad Bunny, Rosalía, Mon Laferte o Los Tucanes de Tijuana, i queda així clara la puixança de la música en castellà en els diversos vessants, i fins i tot deixa entrada al reggaeton.

D'altra banda, les noies sud-coreanes de Black Pink faran història en ser el primer grup femení de k-pop que actua a Coachella, i demostra igualment el gran moment de popularitat d'aquest tipus de música més enllà d'Àsia.

Altres noms del cartell són Weezer, Solange, Mac DeMarco, Janelle Monáe, The 1975, Diplo, DJ Snake, Aphex Twin, Wiz Khalifa, Khalid, Zedd o Chvrches, entre molts d'altres, que sens dubte barreja infinitat d'estils i tendències contemporànies.

ARXIVAT A:
MúsicaRosalía
Anar al contingut