Tres moments del vídeo "Beso", on Rosalía mostra un anell entre llàgrimes i es fa un petó amb Rauw Alejandro
El final del vídeo de "Beso" inclou una sorpresa

Rosalía i Rauw Alejandro publiquen el nou disc, amb anunci de compromís inclòs

L'artista catalana mostra un anell al vídeo de "Beso", un dels tres temes d'"R♾Я", que ha presentat amb el porto-riqueny

RedaccióActualitzat

Rosalía i Rauw Alejandro ja han publicat els tres temes que anunciaven des de fa setmanes: "Besos", "Vampiros" i "Promesa". Els dos artistes, que són parella, els han presentat en directe a les xarxes socials, exhibint un cop més la complicitat i l'amor que els uneix.

Són tres temes, agrupats amb el títol d'"R♾Я", per celebrar el seu tercer aniversari junts i, segons han explicat, haurien volgut que sortissin el 3 de març d'aquest 2023, però no hi van ser a temps.

"Hem fet no una, sinó tres cançons per a vosaltres", ha dit Rauw Alejandro, que també ha anunciat sorpreses en els vídeos que acompanyen cada cançó. "Els tres temes tenen vídeos, i hi ha sorpresetes", ha afirmat abans de començar a preparar una pinya colada.

I n'hi ha hagut, al final del vídeo "Besos", el primer tema que han presentat entre petons i abraçades. "Jo necessito un altre petó, un d'aquells que tu em fas", proclamen. "Ens va marcar molt quan el vam fer", han dit. "Esperem que vosaltres ho sentiu i us sentiu identificats i el dediqueu", han afegit.

De moment, el que han aconseguit és que les xarxes vagin plenes del que mostren en els últims segons d'un vídeo muntat amb imatges que semblen extretes dels seus mòbils personals. "Ai, Déu meu, i tot el rímel corregut. T'estimo", diu Rosalía amb un anell al dit en el que tot indica que és el moment en què Rauw Alejandro li demana matrimoni:

 

Els dos artistes revelaven la setmana passada en una conversa amb Ibai Llanos que preparaven les tres cançons des de fa un any.

Van explicar que, abans de començar a treballar junts de manera seriosa, havien volgut consolidar la relació amorosa. De fet, els tres temes són molt personals i fan referència a la parella.

"Vampiro" és el segon. Segons ha explicat Rosalía, es diu així perquè "la paraula estava a la lletra i sonava cool" i perquè mostra com és la seva vida, ja que viuen molt de nit. "Sortim de nit i arribem de dia" o "la meva pistola no té fiador, es dispara sola, és de Barcelona", diu per exemple la cançó.

"És una cançó perquè la 'perreen' fins a baix" i perquè l'escoltin "al cotxe de nit", ha aconsellat Rauw.

 

L'últim tema d'"R♾Я" és "Promesa", un bolero amb arranjaments d'electrònica. L'artista catalana ha explicat que els agrada molt escoltar boleros junts i que "la lletra està feta amb el cor"."Si et perdés, sé que et tornaria a trobar", hi diu Rosalía.

 

De les tres cançons, és "Beso" la que, de moment acumula, més reproduccions. En menys de dotze hores, ja supera els deu milions només a YouTube.

 

ARXIVAT A:
Rosalía
Anar al contingut