Rosalía i Rauw Alejandro als 40 Music Awards 2021, a Palma
Rosalía i Rauw Alejandro als 40 Music Awards 2021, a Palma

Rosalía i Rauw Alejandro se sinceren amb Ibai Llanos: "Havia perdut la fe en la masculinitat"

Els dos artistes, que són parella, publicaran aquest divendres el seu primer disc conjunt, que inclourà un bolero

RedaccióActualitzat

De mica en mica es va desvelant com serà "R♾Я", el disc que trauran aquest divendres Rosalía i Rauw Alejandro, parella sentimental que, per primera vegada, llançarà un àlbum conjunt al mercat. Fa un any que l'artista de Sant Esteve Sesrovires i el músic porto-riqueny treballen en el disc, que inclourà un bolero i dues peces més ballables.

Ho han explicat els dos artistes en una entrevista amb Ibai Llanos a Twitch, la primera que han concedit de forma conjunta. 

Rosalía ha explicat que, després de tres anys de relació i alguna col·laboració musical, se sentien preparats per treballar junts

"Vam prioritzar la nostra relació. Ficar-nos a l'estudi, començar a fer un projecte, quan estem començant una relació... Jo crec que és millor establir les bases de la relació i, llavors, si s'ha de fer música, es fa." 

"R♾Я" és "un projecte complet en què les cançons poden entendre's com les fases de l'amor. Passat, present i futur", ha afegit la cantant, que ha considerat el disc com a "exòtic". Principalment, perquè una de les cançons és un bolero, un estil que, han dit tots dos, escolten molt a casa però no és el que s'associa amb ells. Les altres dues peces tindran "més energia" i es podran "perrear" a la discoteca, segons Alejandro. 

Al seu Instagram, va mostrar una portada amb els títols "Beso", "Vampiros" i "Promesa". I a TikTok va publicar un fragment de "Beso": 

@rosalia RЯ @rauwalejandro ♬ BESO - ROSALÍA & Rauw Alejandro

 

La cantant és "una mica intensa" a l'hora de treballar

A l'entrevista, que es va gravar fa un parell de setmanes, Rosalía i Rauw Alejandro comenten com és treballar junts.

"Crec que ell és més fluid que jo, s'adapta molt", diu ella, malgrat apuntar que el porto-riqueny "té caràcter".

Alejandro sembla veure's en un compromís quan li demanen com és Rosalía en l'àmbit professional. "És una mica intensa. És difícil", respon, però tot seguit fa un matís i diu: "Per mi no és complicat perquè la conec, l'entenc i sé com dir-li les coses.
 

Rosalía: "Havia perdut la fe en la masculinitat"

En la conversa, Rosalía llança un elogi cap a la seva parella per la connexió que han tingut: 

"Jo havia perdut la fe en la masculinitat i va ser coneixe't i em va canviar una mica la situació. Ho dic perquè els homes que tenia al meu voltant durant la meva vida, jo sentia que eren molt "emotionally unavailable" (no disponibles emocionalment). Per mi, tu vas ser la primera vegada que jo no sentia això. Vaig sentir que tu no tenies por d'estimar i ser estimat."

Rauw Alejandro ha fet un petó a Rosalía després de la floreta que ella li ha llançat
Rauw Alejandro ha fet un petó a Rosalía després de la floreta que ella li ha llançat (@ibai )

En un moment de la conversa surt el tema del català, la llengua que Rosalía parla amb la família. La cantant anima la seva parella a dir en català "vamos allá" i Alejandro replica amb un "som-hi, 'como let's go'" i explica que l'ha començat a aprendre perquè veia que ella el parlava a casa i volia participar en les converses. 

Ella respon que també ha hagut de situar-se amb el castellà de Puerto Rico i que hi ha tres paraules que fan servir molt: "acho" (per 'muchacho'), "cabrón" i "qué duro". 
 

Els Grammys, a casa la mare 

En els 24 minuts de conversa, l'autora de "Malamente", "Motomami" o "Despechá" revela que els Grammys que ha guanyat els té a casa la mare.

"Els Grammys aquests no entren a casa. Molt agraïda, però se'n van a casa la mare", ha afirmat. "O sigui que la teva mare té la foto de la comunió i els 12 Grammys?", li pregunta Ibai Llanos. I ella, que té 30 anys, contesta que no va fer la comunió. 

Aquest és el vídeo de l'entrevista: 

 

El micro obert de Rosalía revela el missatge als ballarins

Un any després del llançament de "Motomami", Rosalía ha actuat a l'Argentina en la gira del disc, i a les xarxes ha corregut la gravació del que la cantant diu als ballarins abans del xou, paraules captades pel micròfon obert de l'artista. 

"Aquest és el primer xou que fem. Espero que us sentiu molt orgullosos d'això, que gaudiu del xou. Sabeu que no puc fer això sense vosaltres. Em sento molt feliç", assegura la cantant. 

@tromepe LINDA 😭❤ #rosalia #rosalialollapalooza #motomami #rosaliamotomami #bailarinesrosalia #rauwalejandro #conmoverdor #triste #viral #tendencia #españa #latam #argentina #lolapalooza ♬ Married Life (From "Up") - Sergy el Som

 

 

ARXIVAT A:
MúsicaRosalía
Anar al contingut