Rosalía ha venut 135.000 entrades en un sol dia a Espanya de la gira "Motomami"
Rosalía a la presentació del seu darrer disc "Motomami", el 17 de març a Madrid (Europa Press/Gustavo Valiente)

Rosalía ha venut 135.000 entrades en un sol dia a Espanya de la gira "Motomami"

Les entrades per als dos concerts de Barcelona ja estan exhaurides

RedaccióActualitzat

Rosalía ha venut 135.000 entrades en un sol dia per als concerts a Espanya dins la seva nova gira, "Motomami World Tour", segons la productora Live Nation.

Les entrades es van posar a la venda divendres --algunes dimecres, en format de prevenda-- i per a alguns concerts, com els dos de Barcelona, ja s'han exhaurit. Els espectacles a la capital catalana estan previstos els dies 23 i 24 de juliol al Palau Sant Jordi.

La gira, que va anunciar el 19 d'abril, començarà el 6 de juliol al Recinte Firal d'Almería i inclou 46 concerts en 15 països diferents, amb actuacions a Mèxic, l'Argentina, Xile, Colòmbia i el Brasil, i també passarà pels Estats Units. A finals d'any, la cantant catalana tornarà a Europa per actuar a Portugal, Itàlia, Alemanya o el Regne Unit, i acabarà a París, el 18 de desembre.

Les entrades per als dotze concerts de Rosalía a Espanya, amb doble cita també a Madrid --el 19 i 20 de juliol al WiZink Center--, oscil·len entre els 50 i els 413,50 euros, les més cares de les considerades VIP.
 
En concret, la gira espanyola també passarà per Sevilla --el 9 de juliol--, Granada --el 12 de juliol--, Màlaga --el dia 14-- i València --el 16--. Acabarà a Bilbao --el 27 de juliol--, la Corunya --el 29-- i Palma de Mallorca --l'1 d'agost--.

Al continent americà, Rosalía farà tres concerts a Mèxic: Ciutat de Mèxic --14 d'agost--, Guadalajara --el 17-- i Monterrey --el 19--. També visitarà el Brasil, l'Argentina, Xile, Colòmbia, la República Dominicana, Puerto Rico i el Canadà.

Als Estats Units farà parades en una desena de ciutats, com Boston, Washington, San Francisco i Atlanta; amb doble recital en el Radio City Music Hall de Nova York i el YouTube Theater de Los Angeles.

ARXIVAT A:
MúsicaRosalía
Anar al contingut