Rosalía desbanca Enrique Iglesias i ja és l'artista espanyola més escoltada a Spotify
Imatge del videoclip de "Milionària"

Rosalía desbanca Enrique Iglesias i ja és l'artista espanyola més escoltada a Spotify

"Milionària", la seva primera cançó en català estrenada el 3 de juliol, és la cançó més escoltada de l'artista a Espanya

RedaccióActualitzat

Rosalía arrasa a Spotify. Ha desbancat a Enrique Iglesias com la cantant espanyola més escoltada a nivell mundial. Dues setmanes després del llançament del seu àlbum 'Fucking Money Man', que inclou 'Milionària', la seva primera cançó en català, lidera el podi mensual de la plataforma.

Les cançons de l'artista espanyola acumulen 14 milions d'oients aquest mes. 'Milionària' es troba entre les 10 caçons més populars de l'artista a Spotify i és la més escoltada pels usuaris a Espanya. El tema en català acumula més de vuit milions i mig de reproduccions en dues setmanes i se situa en les primeres posicions del top 50 espanyol.

Els Estats Units, Mèxic, l'Argentina i Xile són uns quants dels països on la cantant de Sant Esteve Sesrovires té més èxit fora de l'estat espanyol.


'Milionària' i 'Dio$ No$ Libre del Dinero', en el top 10

A part de 'Milionària', 'Dio$ No$ Libre del Dinero', l'altra cançó inclosa en el seu nou recopilatori, també forma part del rànquing de les deu cançons més populars de l'artista a Spotify. El tema 'Con Altura' es manté en el top 50 global de l'aplicació i supera els 178 milions de reproduccions, i 'Malamente' en té més de 96 milions.

 

Rosalía ensenya orgullosa els seus dos Grammy Llatins per "Malamente" (Reuters)

 

Per commemorar l'èxit de 'Con Altura', Spotify ha creat la llista de reproducció 'This Is Rosalía', amb els temes més destacats de l'artista. Aquest dimecres a la tarda ja tenia més de 127.000 seguidors.

En un comunicat, la plataforma ha anunciat que Rosalía s'incorpora al cartell de '¡Viva Latino! Live Miami'. El concert amb el qual la plataforma retrà homenatge a la música llatina es farà el 30 d'agost a l'American Airlines Arena de Miami. La cantant catalana hi actuarà amb altres artistes com Bad Bunny, Nicky Jam, Sebastián Yatra i Sech.

ARXIVAT A:
Rosalía
Anar al contingut