Rosalía, centre del vídeo i la polèmica de la cançó "Relación" sobre el maltractament

La cantant catalana participa, amb Daddy Yankee, J. Balvin i Farruko, en el vídeo remix de la cançó del cantant panameny Sech

La cantant catalana Rosalía continua fabricant èxits i, en aquest cas, no exempts de polèmica. Ara, protagonitza el remix i el videoclip de la cançó "Relación", del productor i cantant panameny Sech, que parla del maltractament en una relació de parella.

L'artista de Sant Esteve Sesrovires hi col·labora al costat de grans noms del reggaeton com Daddy Yankee, J. Balvin o Farruko. Una cançó que parla de sortir d'una relació marcada pels maltractaments i que ja ha encès les xarxes pel que diu la lletra.

 

 

La cançó original de Sech només té uns mesos, però ja és una de les més escoltades a la plataforma TikTok. Després d'aquesta repercussió, Sech volia fer una nova mescla per reforçar la cançó i fer un vídeo "potent".

Tots els artistes que hi apareixen tenen la mateixa participació en la nova versió de la cançó, un 15 %. I cadascú hi aporta el seu estil. De fet, al videoclip que acompanya la cançó, que fa servir un viatge per l'espai com a metàfora, cadascun dels intèrprets està encapsulat en el seu entorn, separat dels altres.
 

Polèmica a les xarxes

"Relación" parla d'una història de parella marcada pel maltractament i de la qual la víctima aconsegueix fugir, i el tema ha encès les xarxes socials.

Algunes expressions han portat a malentesos, i mentre alguns entenen que s'hi fa apologia del maltractament, d'altres entenen tot el contrari.

Altres, com associacions contra la violència masclista, alerten que algunes afirmacions no només són masclistes, sinó perilloses.

Hi ha opinions tant a favor i en contra de l'aparició de la cantant catalana, i els que la defensen destaquen que les crítiques es dirigeixen a Rosalía, única cantant dona del videoclip, i no als altres intèrprets masculins.

ARXIVAT A:
MúsicaRosalíaXarxes socials Viral
Anar al contingut