Rosalía canta bachata amb The Weeknd a "La fama", el primer single del nou disc
Rosalía canta bachata amb The Weeknd a "La fama", el primer single del nou disc

Rosalía canta bachata amb The Weeknd a "La fama", el primer single del nou disc

L'artista explica que volia escriure, a la seva manera, una bachata amb una petita història al voltant de l'ambició

Actualitzat

Comença l'era "Motomami", l'esperat àlbum que Rosalía publicarà el 2022. L'artista ho va anunciar fa pocs dies i aquest dijous ha donat el tret de sortida oficial estrenant "La fama", el primer single, al costat de The Weeknd.

Després de l'èxit de "Blinding Lights", el 2020, els artistes tornen a col·laborar per segona vegada en aquesta bachata i és el primer cop que el músic canadenc canta en castellà.

 


El videoclip el dirigeix Doctor X (àlies de Julien Christian Lutz) amb qui Rosalía ja va treballar en el videoclip de "Con Altura". Rosalía encarna "La fama", l'estrella que presenta Danny Trejo davant un glamurós club nocturn.

 

 

Entre el públic hi ha The Weeknd, que quedarà atrapat per l'estrella i acabarà patint les conseqüències de perseguir la fama, i que canta estrofes com "es mala amante la fama, no va a quererte de verdad".

"La fama pot ser una gran amant, encantadora, seductora... però alhora també és molt superficial", així ho explica Rosalía, que afegeix que volia escriure, a la seva manera, una bachata amb una petita història al voltant de l'ambició.

Hores abans de publicar el videoclip, Rosalía ha mostrat als seus fans una prèvia en format de cartell de pel·lícula, amb la cita que tanca el videoclip: "be careful what you wish for", "tingues compte amb el que desitges".

 

 

Rosalía diu que ha agafat com a referents les lletres de Ruben Blades o Patti Smith i els temes d'Aventura, i ha acabat escrivint una història de romanç amb la fama.

De fet, moltíssims seguidors de Rosalía han coincidit a xarxes en com de semblant sona la veu d'Abel Makkonen Tesfaye (nom real de The Weeknd) cantant en castellà amb la de Romeo Santos, un dels cantants de bachata més coneguts i integrant del grup Aventura.

 

 

ARXIVAT A:
RosalíaMúsica
Anar al contingut