Rosalía al Palau Sant Jordi
El 2022 ha estat un any ple d'èxits per a Rosalía

Primavera Sound 2023: Rosalía, Blur, Kendrick Lamar i Depeche Mode, entre els caps de cartell

L'edició del Primavera Sound 2023 serà la primera que se celebrarà també a Madrid, amb cartells pràcticament idèntics

RedaccióActualitzat

El Primavera Sound ha revelat els caps de cartell de l'edició 2023, que sota el lema "I'll be your mirror" --"Seré el teu mirall"-- se celebrarà al Parc del Fòrum de l'1 al 3 de juny. Serà la primera que arribarà també a Madrid.

Kendrick Lamar, Blur, RosalíaDepeche ModeHalsey, Maneskin, St. Vincent, The Moldy Peaches, Calvin Harris o Le Tigre són alguns dels grans noms que formen part de la llista, amb més de 200 artistes, els mateixos que veurà el públic madrileny, a la Ciutat del Rock d'Arganda del Rey, del 8 al 10 de juny.

Pet Shop Boys seran els encarregats d'obrir el foc de la jornada inaugural gratuïta al recinte del Fòrum el 31 de maig i el ja tradicional 'Brunch-In' tancarà el festival.

També destaquen altres noms com My Morning Jacket, Twigs, Christine And The Queens o John Cale i Laurie Anderson; a més d'OFF!, Come i Built to Spill, PinkPantheress i Flowerovlove, Red Velvet, Rema o Tokischa.
 

Un cartell, dues seus

Els cartells de Barcelona i Madrid són pràcticament idèntics en les tres jornades principals, però hi ha algunes diferències. Així, al Parc del Fòrum es podrà veure Ghost, l'actuació d'Israel Fernández i Diego del Morao, Arthur Verocai, The War On Drugs --que a Madrid encapçalarà el Primavera a la Ciutat-- i Holly Humberstone, mentre que per la Ciudad del Rock hi haurà The Mars Volta, Bad Gyal, Georgia i Crack Cloud.

Una noia es fa una foto al Primavera Sound
Les entrades del Primavera Sound surten a la venda a l'1 de desembre (ACN)

Tant Barcelona com Madrid, però, viuran una extensió de la programació en el circuit de sales. Així, pel Primavera a la Ciutat --que es farà del 19 al 31 de maig i el 4 de juny-- hi actuaran Loyle Carner, Black Midi, The Comet is Coming, Black Country, New Road, The Chills, Cloud Nothings, Gilla Band, PUP o Blondshell, entre altres, a sales com l'Apolo i La (2) d'Apolo, Razzmatazz 1 i Razzmatazz 2 i el Paral·lel 62.

Les entrades per al Primavera Sound es posaran a la venda el dijous 1 de desembre.

ARXIVAT A:
Primavera Sound
Anar al contingut