Imatge d'arxiu de Rosalía i Rauw Alejandro
Imatge d'arxiu de Rosalía i Rauw Alejandro (Europa Press/Isaac Buj)

Rosalía anuncia nou disc amb Rauw Alejandro: "R♾Я"

Tots dos cantants, que també són parella, han anunciat conjuntament a les xarxes socials la data del llançament i la portada de l'àlbum

Actualitzat

Rosalía i Rauw Alejandro publicaran un disc conjunt de tres temes. Tots dos artistes ho han anunciat aquest dilluns a les nou de la nit a través de les seves xarxes socials.

Tot apunta que l'EP es dirà "R♾Я" i només tindrà tres cançons: "Besos", "Vampiros" i "Promesa". Rosalía, a més a més, ha anunciat la data del llançament, el 24 de març:


La cantant de Sant Esteve Sesrovires ha compartit en la piulada dues imatges: una amb les dues inicials dels seus noms entrellaçades --dues erres-- i també els noms de les tres noves cançons.

Amb pocs minuts, els tuits ja acumulaven milers i milers de "m'agrada" i retuits. Es tracta de la primera col·laboració dels dos artistes, els quals també són parella sentimental, i l'expectació entre els seus seguidors és molt gran. 

De fet, el passat mes de desembre, Rosalía ja havia insinuat en una entrevista a la revista especialitzada en la indústria musical Billboard que tots dos havien estat treballant junts a l'estudi. "Ja es veurà", va dir llavors la catalana.

@billboard Is a #Rosalía x #RauwAlejandro collab on the way? 👀 Watch the full interview on our profile link. #billboardnews #billboardlatin @La Rosalia #bizcochito ♬ original sound - billboard


L'autora de "Malamente" ha col·laborat amb artistes com Bad Bunny, J Balvin, Cardi B, The Weeknd, James Blake i Billie Eilish. Mentre que Rauw Alejandro també ho ha fet amb figures com Daddy Yankee i Shakira, amb qui recentment ha publicat "Te felicito".

Rauw Alejandro va publicar, aquest gener, el seu darrer treball d'estudi, "Saturno", que agafava el testimoni de "Vice versa", de l'any 2021.

Rosalía estrenava el seu "Motomami" ara fa un any i des de llavors que no para de rebre premis, com el Grammy Llatí al millor disc del 2022 o el premi com a Productora de l'Any dels Women in Music Awards de Billboard. 

@billboard The 2023 #BBWomenInMusic awards with #Rosalia, #SZA, #LanaDelRey ♬ original sound - billboard


A més a més, la seva cançó "Despechá" es va convertir en la cançó de l'estiu de l'any passat. Èxit de la qual sembla que en pren el relleu el tema "LLYLM", les sigles de "Lie like you love me" --que en català es podria traduir com "fes veure que m'estimes"-- publicat aquest gener. 

 

 

ARXIVAT A:
MúsicaRosalía
Anar al contingut