Cartell promocional de la gira mundial de Rosalía

Rosalía anuncia gira mundial de "Motomami", amb dos concerts a Barcelona

La cantant farà 46 concerts en 15 països: actuarà al Palau Sant Jordi de Barcelona el 23 i 24 de juliol i les entrades es posaran a la venda aquest divendres, 22 d'abril

Actualitzat

Ja hi ha dates per poder veure Rosalía en directe presentant el disc "Motomami". La cantant començarà aquest estiu una gira mundial que la portarà a 15 països i que aterrarà a Barcelona aquest mateix juliol: actuarà al Palau Sant Jordi els dies 23 i 24 de juliol.

El "Motomami World Tour", amb 46 concerts programats, arrencarà el 6 de juliol a Almeria. La cantant de Sant Esteve Sesrovires també actuarà a Sevilla, Granada, Màlaga, València I Madrid abans de la cita a Barcelona. Després portarà el seu espectacle a Bilbao, la Corunya i Palma. A la capital balear, hi actuarà l'1 d'agost, i, des d'aquí, Rosalía creuarà l'Atlàntic per continuar la gira a Amèrica. Visitarà Mèxic, Brasil, Argentina, Xile, Colòmbia, República Dominicana, Puerto Rico, Canadà i Estats Units. 

A finals d'any tornarà a Europa i pujarà als principals escenaris de Portugal, Itàlia, Alemanya, Països Baixos, Bèlgica, Regne Unit i França. Tancarà la gira a París, el 18 de desembre.

 

Com comprar les entrades

Les entrades per a tots els concerts es posaran a la venda aquest divendres, 22 d'abril, a les 10 del matí, segons ha informat la promotora Live Nation. Les entrades es podran adquirir a la pàgina web de la cantant, que s'ha bloquejat per l'excés de visites tan bon punt s'ha anunciat la gira.

Rosalía ja havia publicat a les xarxes que aquest dilluns hi hauria un anunci important:

 


Rosalía ha publicat a última hora de la nit que els membres d'American Express, però, tenen opció de compra prioritària i poden adquirir les entrades el 21 d'abril, dijous, un dia abans que la resta de públic:

 

Omplir recintes

Les expectatives per als concerts de la catalana són altes, gràcies a la bona rebuda que ha tingut el seu "Motomami", un àlbum de caràcter experimental que està batent rècords i en què aborda des del reggaeton clàssic fins al flamenc, boleros, el verb ràpid de les raperes nord-americanes o els interludis jazzístics.

Des de la seva publicació, el 18 de març, ha arribat al punt més alt de les llistes de plataformes com Spotify i rep afalacs de la premsa musical, inclosa l'anglosaxona, que ha valorat el seu disc amb una de les notes mitjanes més altes de la dècada. 

ARXIVAT A:
MúsicaRosalía
Anar al contingut