Rosa Lluch, filla d'Ernest Lluch, candidata d'En Comú Podem al Senat
Jaume Asens i Rosa Lluch, el 6 d'octubre en la presentació dels candidats d'En Comú Podem pel 10N (ACN)
Barcelona

Rosa Lluch, filla d'Ernest Lluch, candidata d'En Comú Podem al Senat

Jaume Asens tornarà a encapçalar la llista dels comuns al Congrés dels Diputats

RedaccióActualitzat

Catalunya en Comú ha canviat la seva cap de llista al Senat. La professora d'història medieval Rosa Lluch, filla de l'antic ministre socialista Ernest Lluch, assassinat per ETA, serà la candidata a la cambra alta.

Lluch, que rellevarà Noelia Bail, que va ser candidata el 28 d'abril, ha assegurat que fa el pas endavant per "la convicció que això que tots diem del diàleg s'ompli de contingut".

"Cal afavorir un espai ampli d'enteniment entre la societat catalana. Cal afavorir també un espai d'enteniment entre la societat catalana i l'espanyola."

En l'acte de presentació, aquest matí, s'ha confirmat que Jaume Asens tornarà a encapçalar la llista dels comuns al Congrés dels Diputats. Les llistes de la formació que lidera Ada Colau es presenten amb canvis mínims.

Alguns membres de les llistes d'En Comú Podem a les eleccions del 10 de novembre (ACN)

 

Colau ha denunciat un gir de Pedro Sánchez cap a la dreta.

"Malauradament, Pedro Sánchez vol tornar al bipartidisme, i potser perquè té pressions del seu entorn -no ho sabem- fa temps que està donant senyals que vol mirar cap a la dreta i no cap a l'esquerra, com, en canvi, li han dit els votants socialistes."

Colau s'ha adreçat als votants progressistes que "van prestar el vot a Sánchez" per aturar la ultradreta i que veuen que "Sánchez els ha fallat".

Els comuns es veuen com "els hereus del socialisme català" perquè, segons consideren, el PSC "ha abdicat en la defensa del seu llegat".

"Ens preocupa, està molt subordinat al PSOE", ha lamentat Asens.

 

ARXIVAT A:
En comúUnides PodemAda ColauEleccions generals 2019-10N
Anar al contingut