Àngel Ros ha fet l'anunci en una compareixença al Parlament.
Àngel Ros ha fet l'anunci en una compareixença al Parlament.
Barcelona

Ros confia que Navarro no expulsarà els crítics

El dirigent socialista i alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha assegurat en una entrevista a "El matí de Catalunya Ràdio" que treballa perquè la direcció del partit no expulsi els díscols que han trencat la disciplina de vot i s'ha mostrat confiat que al final això no passarà.

RedaccióActualitzat

Dia clau per al PSC al Parlament de Catalunya, que avui ha aprovat demanar al Congrés la transferència de competències per convocar la consulta. Fins a l'últim moment s'ha mantingut la incògnita de què farien els díscols i finalment n'hi ha hagut tres que han trencat la disciplina de vot. Es tracta de Marina Geli, Joan Ignasi Elena i Núria Ventura, que han votat "sí" a la petició de competències per convocar la consulta "pel bé del país", segons ells mateixos han explicat.

Poc abans de la votació, quan encara no se sabia si es confirmarien els rumors dels díscols, l'alcalde de Lleida i dirigent socialista, Àngel Ros, ha assegurat en una entrevista a "El matí de Catalunya Ràdio" que treballa perquè la direcció del partit no expulsi els díscols si trenquen la disciplina de vot i s'ha mostrat confiat que al final això no passarà: "Jo defensaré que no siguin expulsats. Els indicis que jo tinc (del que pugui fer Pere Navarro) són les declaracions públiques que jo tinc, que en privat s'han ratificat. Però jo espero i confio en la generositat i reconeixement de la pluralitat".

En la mateixa entrevista, Ros ha assegurat que no ha renunciat a l'escó de diputat per por de les conseqüències de trencar la disciplina de partit ni per blindar-se i poder-se mantenir com a alcalde de Lleida. Diu que ho ha decidit pel bé de la imatge global del partit, ja que els ciutadans no comprenen les picabaralles constants d'un alcalde socialista.

Anar al contingut