Futbol

Ronaldo tem que una mala recuperació l'aparti del futbol professional i li deixi seqüeles definitives

Els genolls de vidre de Ronaldo podrien acabar amb la carrera professional d'un dels millors davanters de tots els temps. El brasiler, que ja treballa en la recuperació per tornar a l'elit del futbol mundial, continua afectat per la lesió que ha patit i admet sentir dolors i molèsties quatre dies després d'haver estat operat. En una entrevista concedida al Brasil, l'exjugador del Barça i el Madrid reconeix que si no fa una bona recuperació li podrien quedar seqüeles i això l'obligaria a deixar el futbol de manera definitiva.

Actualitzat
Acompanyat del seu pare i el seu fill, Ronaldo afronta el pitjor moment de la seva carrera. Les lesions al genoll no són una cosa nova en la vida futbolística del brasiler -ja en va patir dues- però la diferència, ara, és que el davanter ja té 31 anys. 32 quan hagin passat els nou mesos de recuperació necessaris per poder tornar a jugar. Un període de temps que amenaça d'acabar amb la carrera de l'exjugador del Barça i el Madrid.

"Serà una recuperació molt dura, molt difícil. Podria haver-hi algun problema durant la recuperació i això faria que no pogués jugar més." Les perspectives, doncs, no són gaire bones. Ell mateix ho reconeix: "si al final de la recuperació continuo tenint dolor, però puc fer una vida normal, potser serà el moment de dir adéu al futbol."
Anar al contingut