Jocs Olímpics

Ronaldinho veu l'Argentina de Messi com el rival que cal batre per aconseguir l'or olímpic

Ronaldinho està molt il·lusionat per participar als Jocs Olímpics, segons es desprèn de l'entrevista que ha concedit a la web oficial de la FIFA. El brasiler creu que la seva selecció "té grans individualitats i és un grup molt unit", amb la qual cosa veu factible aconseguir la medalla d'or. El flamant fitxatge del Milan assenyala l'Argentina de Leo Messi com el rival que cal batre: "Tenen futbolistes de categoria mundial als quals coneixem molt bé. Es mereixen el nostre respecte, però nosaltres també el seu", ha sentenciat.

Actualitzat

El Brasil mai no ha guanyat un or olímpic i, per tant, Ronaldinho està més motivat encara: "Sens dubte, la medalla és l'objectiu de l'equip i el meu personal. Per això he vingut a la Xina." En aquest país ha estat rebut enmig d'una gran expectació: "Tots han estat molt amables amb nosaltres, és increïble. Ara és el moment de tornar-los aquest afecte des del terreny de joc."

Sobre la seva recent incorporació al Milan, l'exblaugrana s'ha mostrat "molt feliç per haver fitxat per un club tan prestigiós" i ha assegurat que l'han contractat "perquè coneixen el meu joc i el que puc fer al camp". Tot i així, ha recordat que ara té la ment en els Jocs i que la seva alegria per jugar al Calcio "queda al marge".

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut