Actualitat blaugrana

Ronaldinho intensifica la recuperació per intentar tornar a l'equip les properes setmanes

Ronaldinho ha accelerat la seva recuperació, en l'entrenament d'aquest dilluns. El brasiler continua les sessions especials per recuperar el to físic a les ordres del recuperador Juanjo Brau, que li ha dissenyat un pla a mida i ha apujat la intensitat del treball físic. La tendinitis ha desaparegut i el jugador ja pot xutar. Els metges, però, continuen sense atrevir-se a concretar un termini per donar-li l'alta. Per la seva banda, Edmílson s'ha reincorporat a la disciplina del grup, mentre que Deco se n'ha absentat amb permís del club.

Actualitzat

Edmílson ja ha deixat enrere els seus problemes als abductors i aquest dilluns s'ha entrenat amb la resta de la plantilla. El brasiler podria tornar en el partit de Copa d'aquesta setmana. L'absència destacada del dia ha estat la de Deco, que s'ha perdut la sessió amb permís del club.

Víctor Valdés, optimista

Víctor Valdés s'ha mostrat optimista en la roda de premsa posterior a l'entrenament i ha assegurat que encara que el Reial Madrid estigui a "bastants punts" dels blaugranes, "la Lliga encara és possible". El porter blaugrana ha indicat que encara queden molts partits per disputar i que segur que tant ells com el Barça tindran matxs difícils. El mateix Valdés ha reconegut que s'esperava molt del derbi madrileny que es va disputar al Calderón, però que "s'ha de lluitar partit a partit".

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut