Futbol

Ronaldinho es mostra confiat que arribarà a un acord amb el Barça per poder jugar els Jocs

Avui Ronaldinho ha parlat sobre la seva presència als Jocs Olímpics amb el Brasil i la negativa del Barcelona a cedir-lo argumentant que els Jocs no són al calendari FIFA. En una roda de premsa a São Paulo, Ronnie s'ha mostrat confiat que arribarà a un acord amb el Barça per poder ser a Pequín, una cita que li fa moltíssima il·lusió. El brasiler s'ha negat a fer públic el seu pes actual, però s'ha mostrat decidit a seguir un pla específic de preparació per posar-se en forma abans dels Jocs.

Actualitzat

Enmig de tot l'enrenou que viu el Barça, Ronaldinho i el club es continuen enviant missatges després que el seleccionador brasiler Dunga l'inclogués a la llista de convocats per als Jocs Olímpics. En un acte benèfic a Sao Paulo, el jugador brasiler s'ha mostrat confiat que hi haurà un acord amb el Barça i podrà anar als Jocs Olímpics.

De moment, el jugador brasiler continua deixant-se veure en públic. Ahir va participar en un partidet benèfic al seu país. El fet de tenir més de 23 anys i que el Barça tingui competició oficial obliga al jugador a renunciar als Jocs.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut