Barcelona

Romeva demana responsabilitats per la càrrega dels Mossos i se solidaritza amb els agredits

El candidat d'ICV a les eleccions del Parlament Europeu, Raül Romeva, ha demanat des del seu blog personal que "s'assumeixin o es facin assumir les responsabilitats que toquin" per esclarir les càrregues policials durant les protestes dels anti-Bolonya pels carrers de Barcelona. L'eurodiputat assegura que tant l'administració com els Mossos d'Esquadra hauran de valorar el seu grau de responsabilitat, i que les imatges que es van poder veure durant els enfrontaments són "difícilment justificables".

Actualitzat
Mentre el president d'ERC demanava aquest divendres que s'acabi la "campanya de linxament dels Mossos d'Esquadra" arran de l'actuació policial durant les protestes dels anti-Bolonya, el candidat a les eleccions europees d'un dels altres socis de govern, Raül Romeva, demana responsabilitats a tots els nivells.

L'eurodiputat d'ICV, que ha opinat des del seu blog, assegura que "les imatges, i alguns relats, són impactants i moltes d'elles difícilment justificables", i que és "és hora que tothom valori el seu grau de responsabilitat, i això inclou també l'administració i per tant la policia".

Romeva se solidaritza amb les persones ferides per les càrregues dels Mossos d'Esquadra reclama que la investigació que "s'ha compromès a obrir" el Departament d'Interior -que dirigeix el president del seu partit, Joan Saura- serveixi perquè "s'assumeixin o es facin assumir les responsabilitats que toquin".


Anar al contingut