Barcelona

Romeva anirà en el lloc de Junqueras al Consell de Política Fiscal i Financera

El vicepresident i titular d'Economia serà a Itàlia de viatge oficial

RedaccióActualitzat

El vicepresident i conseller d'Economia, Oriol Junqueras, no assistirà al Consell de Política Fiscal i Financera que el ministre Cristóbal Montoro ha convocat per aquest divendres per abordar el dèficit de l'any passat. En el seu lloc hi assistirà Raül Romeva, tal com ha avançat TV3.

Junqueras, segons ha confirmat la portaveu, Neus Munté, a la roda de premsa posterior al Consell Executiu de cada dimarts, serà divendres a Itàlia, de viatge oficial, un viatge -ha explicat- de marcat caire institucional i, sobretot, ecònomic.

Segons ha explicat Munté, Romeva substituirà Junqueras a la trobada en qualitat de conseller de Relacions Institucionals i com a president de la comissió Estat-Generalitat.

Montoro va convocar aquest dilluns a la tarda el Consell de Política Fiscal i Financera, l'òrgan que reuneix els consellers del ram, per abordar el dèficit de l'any passat. La convocatòria arribava després de la carta que Montoro va enviar a les comunitats incomplidores de l'objectiu de dèficit del 2015, com Catalunya, amb mesures que la Generalitat i altres administracions han considerat "inaplicables".

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut