Roger Torrent visita Sant Vicenç dels Horts i es troba amb la família de Junqueras

RedaccióActualitzat

El nou president del Parlament, Roger Torrent, ha fet el seu primer acte institucional fora de la cambra. L'ha fet a Sant Vicenç dels Horts, localitat d'Oriol Junqueras.

L'acte ha estat marcat pel simbolisme. L'alcaldessa de Sant Vicenç i l'equip del govern municipal han rebut Torrent, que ha firmat al llibre d'honor de l'Ajuntament, amb un record especial per a Junqueras.

"Avui ens falta un vicentí il·lustre i necessari: el vicepresident Oriol Junqueras és a la presó per haver donat veu als catalans i això no ho podem oblidar ni normalitzar"

Torrent demana que no s'accepti com a normal l'empresonament de Junqueras. Al llibre d'honor de l'Ajuntament, Torrent també hi ha escrit que es compromet a defensar els drets polítics fonamentals dels diputats i de la ciutadania.

"Em comprometo a defensar els drets polítics fonamentals de tots els diputats del Parlament i el de tots els ciutadans per extensió"

Torrent ha visitat la família d'Oriol Junqueras amb els seus dos fills. El president del Parlament ha difós la trobada en una piulada:


ARXIVAT A:
Govern empresonat
Anar al contingut