Bàsquet

Roger Grimau s'acomiada del Barça Regal "buit i molt trist" després de vuit anys al club

Roger Grimau s'ha acomiadat aquest divendres com a jugador del Barça de bàsquet. Han estat 8 anys vestint la samarreta blaugrana, els últims quatre com a capità. En la seva trajectòria l'aler barceloní de Sants ha demostrat dia a dia el seu compromís i entrega amb el club. Com a blaugrana ha aconseguit grans èxits, 13 títols en total, però ara està vivint, segons ha explicat, un moment molt dur perquè ha de deixar el seu club de tota la vida. "Em sento buit i molt trist, sento com si m'haguessin arrencat alguna cosa de la meva vida", ha assegurat en un emotiu comiat a la sala de premsa Ricard Maxenchs del Camp Nou. Tot i que tenia la il·lusió de continuar una temporada més com a blaugrana, Grimau ha respectat amb elegància la decisió del club i ara espera iniciar una nova etapa en un altre equip.

Actualitzat
Roger Grimau s'ha acomiadat del Barça Regal després d'una trajectòria de vuit anys al club blaugrana, els últims quatre com a capità, en una emotiva roda de premsa a la sala Ricard Maxenchs del Camp Nou, on ha estat acompanyat per Joan Bladé, directiu responsable de la secció de bàsquet i de Joan Creus, director esportiu.

"És un dia especial. Els camins del Barça i els meus s'esvaeixen. Mai és massa tard per tornar a començar. Em sento buit i molt trist perquè marxo del meu club. Ho estic passant molt malament, però després de les caigudes sempre m'he aixecat i és el que faré", ha assegurat Grimau en un emocionant discurs.

El ja excapità del Barça Regal ha assegurat que tenia la il·lusió de continuar una temporada més al club tot i que ha acceptat la decisió presa per la direcció esportiva i ha confirmat que seguirà en actiu perquè manté la il·lusió per seguir jugant a bàsquet. "No m'ha quedat res a dins, ho he donat tot. Molta gent em para pel carrer i em diu que sóc un exemple per al seus fills. Això, per a mi, és un títol més", ha destacat.

Joan Bladé ha assegurat que el club blaugrana li organitzarà un homenatge a principis de la propera temporada mentre que Chichi Creus ha reconegut que la no continuïtat de Grimau ha estat la decisió més difícil que ha hagut de prendre en els quatre anys que fa que és al càrrec.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut