Tenis

Roger Federer no té pietat de David Ferrer i guanya la final del Masters amb comoditat

Roger Federer ha tornat a demostrar que és el millor jugador del món emportant-se el seu quart Masters. El suís ha donat una lliçó de tenis imposant-se per 6-2, 6-3 i 6-2 a la final contra la revelació del torneig, David Ferrer. L'alacantí no ha pogut fer res davant un Federer que ha revalidat el títol jugant de forma magistral i controlant el partit al seu gust. El jugador helvètic suma la seva quarta Copa Masters i només n'hi queda una per igualar el rècord de Pete Sampras i Ivan Lendl, amb cinc cadascun.

Actualitzat

Quan Roger Federer es posa les piles, no hi ha encara cap jugador al circuit que li pugui fer ombra. Fins i tot David Ferrer, gran sensació d'aquest Masters amb victòries sobre els números 2, 3 i 5 del món i desplegant un joc gairebé perfecte, ha acabat sucumbint davant del suís. Tres sets a raó de mitja horeta cada un han estat suficients. I això que l'alacantí ho ha intentat de totes les maneres. Però Federer és bo amb la dreta, el revés, a la xarxa, al fons de la pista i amb el servei. Ha fet nou "aces", i Ferrer no ha pogut aprofitar cap de les quatre pilotes de trencament de què ha disposat. A Xàbia, el seu poble, es desesperaven veient com la proesa no era possible. Però estaven contents. Sense dubte, David Ferrer ha viscut en aquest Masters el millor moment de la seva carrera. S'ha situat cinquè al rànquing ATP.

El jugador suís ha acabat de forma immillorable una temporada extraordinària en què s'ha adjudicat tres títols de Grand Slam (Open d'Austràlia, Wimbledon i Open dels Estats Units) i els tornejos Masters Series de Dubai, Hamburg i Cincinnati. Amb la victòria al Masters de Xangai, el número 1 del món rebrà 1,2 milions de dòlars, superant per segon any consecutiu la barrera dels 8 milions de dòlars guanyats, només en premis, en una campanya.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut