Roger Federer, en un moment del partit de vuitens de final davant Borna Coric (Reuters)
Tenis

Roger Federer es retira del Masters 1000 de Roma per lesió i Nadal avança a semifinals

El tenista suís té una lesió a la cama dreta després d'una caiguda i deixa via lliure a Tsitsipas, que s'enfrontarà en semifinals a Nadal. Naomi Osaka, la número 1 mundial, també abandona per lesió

Actualitzat

Stefanos Tsitsipas s'ha classificat per a les semifinals del Masters 1000 de Roma sense necessitat de jugar després que Roger Federer ha abandonat aquest divendres per lesió. El tenista suís, número 3 del rànquing mundial, ha relliscat perquè les línies eren molles i s'ha fet una lesió a la cama dreta.

Com altres tenistes, Federer, de 37 anys, va haver de jugar aquest dijous dos partits en un dia perquè el calendari estava atapeït per culpa de les pluges. Tsitsipas s'enfrontarà amb Rafa Nadal, que s'ha desfet del madrileny Fernando Verdasco per un contudent 6-4 i 6-0, i tornaran a reeditar la recent semifinal al Masters 1000 de Madrid, que va acabar amb un triomf del grec.

Osaka també plega

El quadre femení també ha registrat una baixa il·lustre per lesió, la de la número 1 mundial, Naomi Osaka, que té una lesió a la mà dreta i deixa el camí lliure cap a les semifinals a Kiki Bertens.            

ARXIVAT A:
Rafa Nadal
Anar al contingut