Santa Cruz de Tenerife

Rodríguez Zapatero promet una campanya sense insults i demana "joc net" al PP

José Luis Rodríguez Zapatero ha reclamat al Partit Popular que no jugui amb l'enfrontament entre territoris de l'Estat de cara a la campanya electoral. El president espanyol ha fet aquestes declaracions en un míting dels socialistes canaris a Tenerife, en què ha demanat "joc net" de cara als comicis del 27 de maig, en una referència al presumpte intent de topinada amb el vot per correu a Melilla. A la ciutat autònoma, una jutgessa investiga si el PP va encarregar rèpliques dels impresos que es fan servir per votar per correu.

Actualitzat

Rodríguez Zapatero ha promès una campanya "de futur, constructiva i per a la gent" per part del PSOE i ha confiat que les eleccions siguin "plenament democràtiques i netes" i que "ningú no intenti utilitzar mètodes fraudulents".

Davant de 1.600 persones, Zapatero ha dit que l'estil dels candidats socialistes es basarà en "conviccions democràtiques" i "mai en l'insult i la desqualificació". Aquests candidats, ha dit el president del govern, "no només no utilitzaran l'insult en la confrontació, sinó que, a més, sabran aguantar els insults, com hem estat fent aquests tres anys".

A més del candidat socialista a la presidència del govern canari, l'exministre Juan Fernando López Aguilar, a l'auditori hi havia els candidats socialistes a les presidències de Madrid, Extremadura, Navarra, La Rioja, País Valencià, Múrcia, Castella i Lleó, Ceuta i Melilla.

Anar al contingut