Barcelona

Rodalies obre un nou web més informatiu

El traspàs de Rodalies també ha arribat a internet. Des d'aquest divendres al migdia, aquest servei ferroviari de proximitat disposa d'un nou web, una acció del govern per adaptar la relació de Rodalies amb els usuaris.

Actualitzat
El nou web (www.rodaliesdecatalunya.cat) posa l'accent en la informació (itineraris i horaris) i en l'actualització de les incidències, amb una atenció a l'estat del servei i les afectacions programades.

A més, també hi ha un formulari per a les consultes i reclamacions i la tramitació de les devolucions i un mapa interactiu amb les estacions i la indicació dels enllaços amb altres operadors.

Al mateix temps s'ha activat un nou telèfon d'informació i atenció al client (902 41 00 41) i és possible subscriure's a un servei d'alertes via SMS. Ara com ara no s'han posat en circulació aplicacions per a mòbils.

Comunicació diversificada

Aquestes actuacions segueixen la posada en marxa del nou centre de gestió que centralitza el coneixement de l'estat del servei tothora i subminstra informació als centres d'atenció telefònica, al web, als sistemes de megafonia dels trens i a les pantalles informatives de les estacions.

El web s'estrena amb un avís important sobre les modificacions del servei que hi ha previstes entre els dies 28 de març i 12 de setembre, a les línies R3, R4 i R7. També s'hi accedeix des d'aquesta altra adreça: http://rodalies.gencat.cat.


Anar al contingut