Los Angeles

Robert de Niro substituirà James Gandolfini a la sèrie "Criminal Justice"

L'actor que encarnava Tony Soprano estava a punt de començar a rodar la nova sèrie del canal HBO "Criminal Justice", però va morir sobtadament d'un atac de cor. Robert de Niro, que també es va ficar a la pell del gàngster Vito Corleone, serà el seu relleu.

RedaccióActualitzat
James Gandolfini, l'actor que va donar vida al gàngster Tony Soprano, preparava el seu esperat retorn a l'HBO amb "Criminal Justice". L'actor de Nova Jersey havia de protagonitzar aquest remake d'una minisèrie britànica del mateix nom, ficant-se a la pell d'un advocat persuasiu i àvid de clients.

La mort va sorprendre James Gandolfini el mes de juny passat a Roma, sense que aquest nou projecte es pogués consumar. Sense Gandolfini, la sèrie va quedar aparcada temporalment, tot i que es pretenia recuperar-la més endavant.

Ara, tres mesos després, la cadena HBO ha anunciat que l'actor doblement oscaritzat Robert de Niro serà l'encarregat de substituir James Gandolfini, que continuarà present al projecte com a productor a títol pòstum.  El guionista de "La llista de Schindler" Steven Zaillian dirigirà els primers capítols.
 
El llençament de la sèrie està previst el febrer del 2014.
Anar al contingut