Robert de Niro ha vingut a Barcelona a presentar el nou hotel a la Torre Catalunya.
Robert de Niro ha vingut a Barcelona a presentar el nou hotel a la Torre Catalunya.

Robert de Niro sobre el procés: "Me n'han parlat i sé que hi ha un problema"

L'actor visita Barcelona per presentar el seu nou hotel

RedaccióActualitzat

L'actor Robert de Niro ha estat avui a Barcelona en una visita fugaç per presentar el nou hotel que gestionarà. És la seva tercera inversió a Espanya, després d'obrir altres hotels de la cadena Nobu a Marbella i Eivissa. A Barcelona, la seva empresa dirigirà l'Hotel Torre Catalunya, juntament amb la cadena catalana Selenta Grup, propietat de l'empresari i vicepresident del Barça Jordi Mestre.

De Niro, que feia cinc anys que negociava aquest projecte, ha explicat què opina sobre aquesta inversió després de mesos d'inestabilitat política. De Niro explica com ho ha vist tot plegat.

"Jo no n'era tan conscient. M'he posat més al dia a través d'una persona amb qui he treballat molt en pel·lícules, ja que ella és d'aquí. Ella m'explicava què passava aquí... Però crec que no és el nostre tema, espero que a tothom li vagi bé i que es trobi una solució per a tots; sé que és un problema. Jo no puc aportar gaire més. Si em voleu preguntar per Trump, ja sabeu què n'opino d'ell."

 

En relació amb el seu projecte empresarial, ha dit que li agrada molt Espanya i Barcelona. El conseller delegat de Nobu, Trevor Horwell, ha assegurat que "hi haurà més hotels Nobu en altres ciutats espanyoles. A Madrid segur que n'hi haurà un. Altres projectes són les Illes, on Palma és un destí interessant".

L'Hotel Torre Catalunya, al costat de Sants, tindrà 260 habitacions, dotze menys que abans, però més grans i luxoses. Jordi Mestre assegura que "el restaurant Nobu serà un dels serveis estrella, com l'spa, el gimnàs o els salons per a reunions". La inversió, que l'ha fet íntegrament Selenta, ha estat de 30 milions per renovar l'hotel i poder atraure un grup com el de De Niro (Nobu) perquè posi el nom i hi instal·li el seu restaurant. 
 

ARXIVAT A:
Procés català
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut