Alacant

Roben a Alacant el cotxe oficial d'una ministra alemanya que hi passava les vacances

El cotxe oficial de la ministra de Sanitat alemanya, Ulla Schmidt, l'han robat a la ciutat d'Alacant, al País Valencià, on la política passava les vacances. Així ho publica el diari alemany "Bild am Sonntag", que també es fa ressò de la polèmica que aixeca el cas. Un portaveu del ministeri assegura que el vehicle era a Alacant perquè, malgrat estar de vacances, s'havia inclòs a l'agenda de la ministra un acte oficial.

Actualitzat
Tot i que estava de vacances, un portaveu del Ministeri de Sanitat citat pel diari "Bild am Sonntag" assegura que la ministra tenia previst un acte oficial, una trobada amb un grup de jubilats alemanys, i que per això el seu cotxe era a Alacant després que el xofer del ministeri conduís més de 2.000 quilòmetres.

El cas ha aixecat polèmica, ja que la federació de contribuents alemanys i el president de la comissió de pressupostos del Bundestag s'han mostrat escèptics sobre el fet que la ministra tingués un acte oficial a Alacant i han demanat explicacions. Han criticat la despesa de diners públics i s'han preguntat per què no se li posava a disposició algun vehicle de l'ambaixada alemanya, si realment la ministra tenia un acte oficial en aquesta localitat del País Valencià, en comptes de portar el cotxe oficial des d'Alemanya.

Anar al contingut