Els lladres van ser gravats per les càmeres de seguretat (Google Street View)

Roben 7 vibradors per un valor de 80.000 euros d'una empresa de joguines sexuals a Sevilla

Els vibradors eren d'or i d'acer i tenien un preu màxim d'entre 2.000 i 17.000 euros

Robatori a la principal empresa distribuïdora de joguines sexuals a tot l'estat. Els lladres hi han entrat aquest dimecres a la nit i s'han endut diversos vibradors forrats d'or de 24 quirats per valor d'uns 80.000 euros. Així ho ha denunciat un dels responsables de l'empresa, Mario Romero.

En total, s'haurien endut set vibradors d'or i acer, amb un preu al mercat d'entre 16.000 i 17.000 euros els més grans d'or, i d'entre 2.000 i 3.000 euros els d'acer. A més, els lladres també s'han endut els 25.000 euros que hi havia a la caixa forta de l'empresa.

La companyia, Dreamlove, està ubicada des del passat estiu al Parc Logístic de Carmona, a Sevilla. A la planta, d'uns 5.000 metres quadrats, hi treballen 74 persones.

Pocs minuts abans de la mitjanit, tres encaputxats van accedir al local per la porta principal, després de tallar el carrer amb tanques i tallar el cablejat dels fanals per deixar la zona a les fosques.

Tot i així, van ser gravats per les càmeres de seguretat de l'edifici. Ara caldrà veure si la policia els pot identificar o si esbrina si algú més els va ajudar des de l'interior del recinte.

El sistema utilitzat pels lladres tindria certes semblances amb dos robatoris que hi va haver fa dos anys en aquest mateix polígon.

L'empresa havia invertit 3 milions i mig d'euros a les seves instal·lacions, amb amplis magatzems robotitzats, que els ha permès créixer amb força durant els últims cinc anys, en què ha distribuït els seus productes per tot Europa, els Estats Units, Sud-àfrica i el Japó.

 

 

ARXIVAT A:
Policial
Anar al contingut