Roben 280 cirerers d'un camp: "Arribar a la finca i trobar-te que t'han robat el futur"

Els Mossos investiguen el robatori dels arbres plantats fa tres setmanes a la Granja d'Escarp, valorats en 2.600 euros

Actualitzat

Francesc Pena va tenir la sensació que li havien robat el futur quan dissabte va anar a la finca de la Granja d'Escarp, al Segrià, i va veure que havien desaparegut sis fileres de cirerers de la plantació que havia fet tres setmanes enrere.

Uns lladres li havien arrancat 280 arbres que havia plantat, adobat i protegit perquè no se'ls mengessin els conills. Les roderes del camió van quedar marcades a la terra.

El pagès calcula les pèrdues en 2.600 euros, amb repercussions al futur:

"D'aquí a tres anys tindrem una part de la finca que produirà el 100% del que toca i a l'altra part ens haurem d'esperar un any més. Hi haurà una pèrdua de producció fins que s'igualin els dos camps."

 

Francesc Pena ho ha denunciat en una piulada a Twitter:

 

No és el primer cop que es produeixen robatoris en explotacions agrícoles de la zona, però normalment són pocs dies després d'haver fet la plantació.

Francesc Pena ho ha denunciat als Mossos i ha animat els pagesos a fer-ho sempre, perquè la policia tingui totes les dades possibles. També ha demanat un acord entre els ajuntaments de la zona i el Departament d'Interior perquè hi hagi vigilància als camins principals amb càmeres de seguretat.

ARXIVAT A:
Agricultura
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut