Roben 265.000 euros en diners i joies d'una urbanització de luxe de Caldes de Malavella

Els lladres van burlar tots els sistemes de seguretat i van entrar en un habitatge mentre els propietaris eren a la piscina

Actualitzat

La policia investiga els robatoris a 4 cases d'una urbanització de luxe de Caldes de Malavella. Els lladres s'haurien endut diners en efectiu, joies i objectes per un valor de 265.000 euros. Tres dels habitatges tenien alarma, però no estava connectada. En tres dels habitatges, també es van emportar directament les caixes fortes.

Els fets han passat en un complex de luxe, on hi ha un camp de golf, hotels i una urbanització privada, amb xalets d'alt standing, a tocar de la Nacional 2, a Caldes de Malavella.

Els lladres van entrar en quatre habitatges de nou a onze de la nit d'aquest dimarts. En dos, forçant-ne una finestra; a l'altre, hi hauria els propietaris banyant-se a la piscina.

Es van endur tres caixes fortes, amb 5.000 euros i joies al primer habitatge; 200.000 euros en joies i objectes de valor, a més de 10.000 euros en efectiu, al segon, i joies per valor de 50.000 al tercer. Només en una de les vivendes no hi han trobat a faltar res.

Responsables del complex residencial no han volgut parlar davant de càmera, però sí que han dit que és un fet aïllat i que ells tenen seguretat privada les 24 hores del dia. Afirmen que estan col·laborant amb els Mossos d'Esquadra per resoldre els fets al més aviat possible.

La policia investigava aquest dimecres a la tarda, sobre el terreny, perquè hi ha més d'un punt d'entrada al complex de luxe per on han pogut accedir els lladres. Llocs sense tanca, molt a prop de la carretera.

També estan analitzant les imatges de les càmeres de vigilància per trobar pistes sobre els autors i localitzar-los.

 

 

ARXIVAT A:
Policial
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut