El cantant Robbie Williams durant una actuació recent a Melbourne
El cantant Robbie Williams durant una actuació recent a Melbourne (Europa Press/AAPIMAGE)
Barcelona

Robbie Williams actuarà al març a Barcelona dins la gira del nou àlbum "XXV"

El músic britànic trepitjarà el Palau Sant Jordi per celebrar un quart de segle com a solista

RedaccióActualitzat

Robbie Williams tornarà a actuar a Barcelona l'any que ve. Serà el 24 de març, amb un concert al Palau Sant Jordi, dins de la gira "XXV Tour 2023", amb la qual celebrarà un quart de segle com a solista, segons ha informat la productora Doctor Music.

Les entrades es posaran a la venda aquest divendres, dia 30, a les 10 del matí, a través de les plataformes doctormusic.com i entradas.com.
 

El preu, entre 50 i 128 euros, més les despeses

Els preus seran de 50, 70, 80, 110 i 128 euros per a les entrades de seient reservat a graderia, i de 80 i 128 euros per a les entrades de pista (despeses de distribució no incloses), segons ha indicat Doctor Music.

La productora ha avisat que es podran adquirir un màxim de sis entrades per compra.

D'altra banda, la gira tindrà activa la prevenda a través de la pàgina web oficial de Robbie Williams, robbiewilliams.com, a partir de dimecres, 28 de setembre.


Una gira amb diverses parades a Europa

Williams començarà la gira europea a la ciutat italiana de Bolonya, el 20 de gener, i posteriorment recorrerà diversos països, com França, els Països Baixos, Alemanya, Noruega, Àustria, Dinamarca, Noruega, Suècia, Hongria o Portugal, on aquest mateix dilluns s'ha fet públic que actuarà a l'Altice Arena de Lisboa el 27 de març.

L'exintegrant de Take That va llançar a principis de mes el nou àlbum "XXV", que recull grans èxits com "Let me entertain you", "Feel", "No regrets", "Rock DJ" o "Angels".

Entre els clips que ha penjat al seu Instagram, un fragment de "No regrets" amb acompanyament d'orquestra:

 

"XXV" inclou un nou single, que porta per títol "Lost". L'àlbum va aconseguir situar-se com a número 1 al Regne Unit a principis de setembre. És la catorzena vegada que Williams assoleix aquesta fita, cosa que el converteix en l'artista solista amb més números 1 del Regne Unit.

Sumant-hi els èxits que va tenir amb Take That, són 19 àlbums número 1, fet que el situa com un dels artistes de tots els temps amb més àlbums en els primers llocs del rànquing, només superat per Paul McCartney.

 

 

ARXIVAT A:
Música
Anar al contingut