Robatori en una casa d'Ulldecona després de tancar la propietària al lavabo

La dona, que estava sola a casa i no ha resultat ferida, ha pogut obrir la porta un cop els lladres havien marxat

RedaccióActualitzat

Dos encaputxats van assaltar dimarts a la matinada un habitatge del barri del Castell d'Ulldecona. Els lladres van tancar la propietària de l'habitatge al lavabo per robar-li joies i diners. La víctima, de 75 anys i nacionalitat anglesa, no ha patit danys físics, segons han confirmat fonts pròximes a la investigació.

Els fets han passat cap a les tres de la matinada a la urbanització Molí de l'Om. La dona, que viu amb el seu marit, justament estava sola aquella nit. Els assaltants la van obligar a entrar al lavabo, on la van tancar mentre perpetraven el robatori. Finalment, i un cop els lladres ja havien marxat de la casa, va aconseguir obrir la porta i dirigir-se a la casa d'uns familiars. Els Mossos d'Esquadra s'han fet càrrec de la investigació per aclarir els fets.

Justament en un domicili del mateix barri del Castell va tenir lloc a principis del mes de juliol de l'any 2011 un assalt nocturn violent que va acabar amb la mort d'una dona. En aquell cas, els lladres van actuar amb gran violència contra el matrimoni propietari, lligant-los, emmordassant-los i colpejant-los, fins a causar la mort de la dona.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut