El vehicle dels Bombers va patir diversos desperfectes
El vehicle dels Bombers va patir diversos desperfectes (Anna Punsí)
Puigcerdà

Roba un vehicle dels Bombers, es posa l'uniforme i condueix begut fins a una discoteca

Un noi de 18 anys, que a més no tenia carnet de conduir, ha estat detingut a l'entorn de la sala Badiu de la Cerdanya i ha quedat en llibertat amb càrrecs

Redacció/ACNActualitzat

Un noi de 18 anys ha estat detingut per haver robat un vehicle dels Bombers de Puigcerdà i haver-lo conduït begut i sense carnet.

Segons els Mossos d'Esquadra, el jove va entrar per la força al parc de Bombers de Puigcerdà la matinada de dissabte a diumenge, després d'haver trencat un vidre amb una pedra.

Un cop a dins, es va posar diverses peces de roba d'un uniforme del cos d'emergència i va robar un dels vehicles totterreny. Després, segons assenyalen les mateixes fonts, el va conduir per l'entorn.

El van trobar a la sala Badiu, una discoteca de la Cerdanya, encara vestit amb l'uniforme dels Bombers.

El noi, vestit amb un dels uniformes dels Bombers
El noi, vestit amb un dels uniformes dels bombers (Anna Punsí)

En el moment de localitzar-lo, van constatar que havia provocat desperfectes al cotxe, probablement a causa d'algun accident de caràcter lleu.

El cotxe totterreny amb què el detingut va conduir fins a la discoteca Badiu
El cotxe totterreny amb què el detingut va conduir fins a la discoteca Badiu, a la Cerdanya (Anna Punsí)

L'arrestat, que és veí de l'àrea metropolitana de Barcelona, ha quedat en llibertat amb càrrecs després d'haver comparegut dilluns als jutjats de Puigcerdà. S'enfrontarà a un judici ràpid durant el mes de setembre.

La policia l'acusa dels delictes de robatori amb força, danys i també de conduir sota els efectes de l'alcohol i sense carnet.

 

ARXIVAT A:
Bombers
Anar al contingut