Roba un cotxe de policia i el salven de ser atropellat pel tren a Atlanta (Reuters/City of Atlanta Police Department)
Atlanta, Estats Units

Roba un cotxe de policia, bolca a la via del tren i els agents el salven in extremis

Salvat i detingut immediatament: els agents aconsegueixen a l'últim moment treure el lladre del vehicle on havia quedat atrapat

La policia ha salvat in extremis un home de ser arrossegat per un tren a Atlanta, als Estats Units. Només uns segons abans que un comboi de mercaderies xoqués contra un cotxe de policia, van poder rescatar el conductor, que hi havia quedat atrapat. Però el conductor no era un policia sinó un lladre que havia robat el cotxe patrulla i que en la persecució va bolcar sobre les vies.

Identificat més tard per la policia com a Mickal Parker, el lladre havia aprofitat que un policia va baixar del cotxe patrulla per aturar un conductor per una infracció de trànsit. L'incident va iniciar una persecució a gran velocitat per la ciutat, que va acabar a les vies del tren. 

Els agents van arribar al lloc dels fets a temps per rescatar Parker. L'home va ser salvat i detingut immediatament per haver robat el cotxe policial, per conducció temerària, obstrucció i danys, i el van traslladar a la presó del comtat de Fulton.

Tot l'incident es va gravar amb la càmera corporal de l'agent i la càmera aèria des d'un helicòpter de la policia que va seguir la persecució.

 Aquesta és la pel·lícula dels fets:

ARXIVAT A:
PolicialEstats Units
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut