Rivera ha estat rebut a l'aeroport de Caracas per l'ambaixador espanyol i Lilian Tintori, la dona de l'opositor empresonat Leopoldo L…
Rivera ha estat rebut a l'aeroport de Caracas per l'ambaixador espanyol i Lilian Tintori, la dona de l'opositor empresonat Leopoldo López (EFE)
Caracas

Rivera arriba a Veneçuela sense problemes després que el govern l'amenacés d'expulsar-lo

El líder de Ciutadans és rebut per l'ambaixador i per Lilian Tintori, la dona de l'opositor empresonat Leopoldo López

RedaccióActualitzat

El president de Ciutadans i candidat a la presidència del Govern espanyol, Albert Rivera, és a Veneçuela. El líder de C's hi ha anat en una curta visita de 48 hores convidat per l'Assemblea de Veneçuela i amb la intenció de donar suport a l'oposició. Hi ha hagut molta expectació fins a l'últim moment, perquè no se sabia si finalment Rivera podria entrar al país perquè el número dos del chavisme, Diosdado Cabello, havia advertit que en seria expulsat.

Finalment no hi ha hagut cap incident i Rivera ha aterrat a l'Aeroport Internacional Simón Bolívar, a Maiquetia, a uns 30 quilòmetres al nord de Caracas, després d'aconseguir passar els tràmits d'immigració d'entrada al país sense problemes. Rivera ha estat rebut per l'ambaixador espanyol, Antonio Pérez-Hernández, i Lilian Tintori, la dona de l'opositor empresonat Leopoldo López, i ha destacat que ha viatjat a Veneçuela amb voluntat d'impulsar el diàleg entre el govern i l'oposició:

"Sabíem que hi havia gent que no volia que vinguéssim, però venim a col·laborar amb la democràcia i perquè s'iniciï un diàleg efectiu perquè no hi hagi presos polítics, hi hagi aliments i medicines i s'acabi la crisi humanitària que viu el país".

El lider de Ciutadans no ha descartat entrevistar-se amb membres del govern de Nicolás Maduro.

Sobre el referèndum revocatori que s'exigeix contra el president, Nicolás Maduro, Rivera ha indicat que es tracta d'"una mesura excepcional", però que "també ho és la situació que viu Veneçuela", per la qual cosa "com a mínim, ha de ser respectat".

Anar al contingut