Una imatge d'arxiu d'Albert Rivera (EFE)
Una imatge d'arxiu d'Albert Rivera (EFE)
Madrid

Rivera afirma que Podem volia "dinamitar" l'acord entre el PSOE i C's

Ciutadans i Podem mostren, de nou, clares divergències en la reunió que van fer dijous a la tarda amb el PSOE

RedaccióActualitzat

Les direccions de Podem, En Comú Podem i En Marea es reuneixen aquest divendres al matí per analitzar la trobada amb el PSOE i Ciutadans. Volen fixar una posició conjunta i faran una primera valoració pública per explicar-la.

Pedro Sánchez es reuneix també amb l'equip negociador del PSOE per valorar l'escenari de pactes després de la reunió de dijous. Els socialistes encara veuen possible arribar a un acord a tres bandes.

La trobada va servir per fer evident la gran distància que existeix entre Podem i Ciutadans. La reunió va acabar sense cap acord i sense cap nova data per reprendre la conversa.

Albert Rivera ha assegurat que Podem volia "dinamitar" dijous l'acord subscrit entre el PSOE i Ciutadans.

El líder de Ciutadans s'ha referit d'aquesta manera a la trobada a tres bandes que es va fer al Congrés dels Diputats, on el representant de C's, José Manuel Villegas, ha dit que les vint propostes presentades per Pablo Iglesias fan "impossible" i "inviable" l'acord amb Podem.

En el seu compte de Twitter, Albert Rivera ha carregat contra la formació d'Iglesias, criticant especialment el fet que demani el suport de formacions independentistes:

Mentre les posicions de Podem i C's semblen irreconciliables, el PSOE confia encara en un acord entre les tres formacions que eviti la convocatòria de noves eleccions. Un cop acabada la trobada, el portaveu socialista a la cambra baixa, Antonio Hernando, ha dit que aquests pròxims dies hi haurà nous contactes. "L'entesa és difícil, però encara és possible", ha afirmat Hernando.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut