Barcelona

Rivera adverteix que serà Montilla qui hagi de comparèixer davant la comissió si no ho fa Castells

El president de Ciutadans, Albert Rivera, ha advertit que serà el president de la Generalitat, José Montilla, qui haurà de comparèixer davant la comissió d'investigació sobre el "cas Palau de la Música" si no ho fa el conseller d'Economia, Antoni Castells. En roda de premsa, Rivera ha apuntat també que el secretari general d'ICV, Joan Herrera, i el president d'ERC, Joan Puigcercós, són "còmplices del blindatge" de Castells davant la comissió, perquè ja han ordenat dues vegades els seus partits que votin en contra de la compareixença del conseller. "S'ha de tirar de la manta i, a més d'anar als jutjats dilluns, Castells ha d'explicar davant els ciutadans els contactes amb Millet", ha dit.

Actualitzat
"Si el president Montilla continua protegint el conseller Castells perquè no doni explicacions a la comissió d'investigació, haurà de ser ell qui comparegui, com a màxim responsable del govern", ha avisat Rivera en referència a l'operació que va permetre la construcció d'un hotel al costat del Palau de la Música.

Però a més de Castells, Rivera ha opinat que també hi han de comparèixer el tinent d'alcalde d'Urbanisme i exsecretari de la Presidència, Ramon Garcia Bragado, i l'exregidor Xavier Casas, perquè l'operació va sortir de Presidència per arribar després a l'Ajuntament de Barcelona.

El líder de C's ha considerat que ara calen "fets, no paraules", i que els representants públics expliquin tot el que saben sobre el "cas Palau" per fer "neteja a la política catalana".
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut