Riudellots de la Selva

Riudellots de la Selva no pot consumir aigua de l'aixeta a causa de la mala olor

L'empresa subministradora d'aigua abasteix el poble amb una cisterna

RedaccióActualitzat

L'Ajuntament de Riudellots de la Selva ha hagut de recomanar als veïns del poble que no facin servir aigua de la xarxa potable perquè fa mala olor i té un gust estrany. Tot i que ja s'ha fet una analítica i els resultats no han detectat cap alteració, l'ajuntament ha fet aquesta recomanació com a mesura preventiva.

L'empresa subministradora de l'aigua potable del poble, Prodaisa, abasteix els ciutadans amb aigua d'una cisterna, que els veïns poden recollir en garrafes de les 6 de la tarda a les 8 del vespre en dos punts concrets, depenent d'on vinguin: a la plaça de l'ajuntament per als habitatges ubicats de la C-25 fins al nucli antic, i al pavelló per als habitatges ubicats de la C-25 fins al carrer Pineda i urbanització Mas Joals.

Tot i que la mala olor, que feia un parell de dies que durava, ha desaparegut, des de l'ajuntament es manté la recomanació. En una reunió d'aquest matí entre l'ajuntament i Prodaisa s'ha decidit mantenir vigent el ban imposat fins a tenir els resultats de les mostres que s'han pres avui.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut