Rijkaard destaca el bon ambient del vestidor del Barça i reitera que Saviola no hi té lloc

El FC Barcelona ha realitzat una sessió suau i curta a Jerez de la Frontera, després de tornar de la gira a l'Àsia. L'entrenador Frank Rijkaard ha destacat el bon ambient que es viu al vestidor. L'holandès ha elogiat Saviola com a jugador i com a persona, però ha reiterat que no té lloc a l'equip, ja que la plantilla està completa. Els blaugrana tindran aquest divendres, una prova de més nivell davant el Sevilla, en una de les semifinals del Torneig Ramón de Carranza, que es juga a Cadis. <br>
Rijkaard destaca el bon ambient del vestidor del Barça i reitera que Saviola no hi té lloc
Actualitat blaugrana

Rijkaard destaca el bon ambient del vestidor del Barça i reitera que Saviola no hi té lloc

El FC Barcelona ha realitzat una sessió suau i curta a Jerez de la Frontera, després de tornar de la gira a l'Àsia. L'entrenador Frank Rijkaard ha destacat el bon ambient que es viu al vestidor. L'holandès ha elogiat Saviola com a jugador i com a persona, però ha reiterat que no té lloc a l'equip, ja que la plantilla està completa. Els blaugrana tindran aquest divendres, una prova de més nivell davant el Sevilla, en una de les semifinals del Torneig Ramón de Carranza, que es juga a Cadis.
Actualitzat
En una roda de premsa, Rijkaard també ha elogiat Messi i Van Bommel. Finalment, el tècnic holandès ha dit que el Barça ha de lluitar per guanyar-ho tot aquesta temporada.

El Barça torna a participar en el Trofeu Ramón de Carranza, que ha guanyat en dues ocasions, després de 21 anys sense fer-ho. La presència de l'equip blaugrana i el fet que l'equip organitzador, el Cadis, torni a Primera aquesta temporada, han fet incrementar la demanda d'entrades per a aquest torneig.

Des del Sevilla es considera la semifinal d'aquest divendres contra el Barcelona com una oportunitat immillorable per saber quin és l'estat físic i el nivell de joc de l'equip. Aquesta edició del Trofeu Carranza es juga més aviat del que és habitual i, segons ha explicat l'entrenador del Sevilla, Juande Ramos, això fa que els equips no hi arribin tan rodats. El tècnic del Sevilla ja ha avançat que farà dues alineacions diferents als dos partits del torneig i, un cop traspassat Julio Baptista al Reial Madrid, també ha reconegut que l'equip té poc potencial ofensiu.

NOTÍCIES RELACIONADES