Actualitat blaugrana

Rijkaard considera exagerada l'atenció sobre Ronaldinho i adverteix que "és un ésser humà"

L'entrenador del Barcelona, Frank Rijkaard, va qualificar d'"exagerat" l'excés d'atenció que es presta al rendiment de Ronaldinho i va assegurar sobre això que el brasiler "no és un robot ni una màquina" i que "s'està preparant per oferir un gran rendiment". El tècnic considera que parlar només de Ronaldinho és exagerat. "És un jugador fonamental, però de tant en tant ens oblidem que és un ésser humà", va indicar Rijkaard, que va admetre que segurament al brasiler li està passant factura la duresa de la pretemporada i el fet que va haver de jugar una sèrie de partits abans d'hora.

Actualitzat

En unes declaracions a RAC1, Rijkaard va admetre que Ronaldinho "ha tingut una baixada en el seu rendiment", però insisteix que no el preocupa, perquè el brasiler i l'equip estan treballant per millorar les seves prestacions.

El tècnic no creu que els seus jugadors actuïn mancats de concentració en els inicis de partit. "L'equip té clars els conceptes de sacrifici, de companyerisme i de treballar en conjunt. Cal valorar el dia a dia i prendre dues opcions: o exigir més als jugadors i que prestin més atenció o per contra pensar que l'equip està amb bastant maduresa i segur de la seva capacitat. Es una cosa que encara he de valorar", va afirmar.

Sobre Javier Saviola, Rijkaard va desmentir que hagués afirmat que no anava a comptar amb ell a principi de temporada. "No tinc res en contra d'ell, m'alegro molt de que s'hagi quedat i ara la situació ha canviat amb la lesió d'Eto'o", va indicar el tècnic del Barcelona.

Finalment va reconèixer que no pensa en el seu futur en el club català. "No penso en aquestes coses, només espero que el club segueixi funcionant, que estiguem en el nivell més alt. Cal gaudir cada dia i intentar donar lo millor de tu mateix, amb compromís perquè les coses funcionin", va afegir Rijkaard.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut