El coordinador del Pacte Nacional pel Dret a Decidir, durant la passada Diada.
El coordinador del Pacte Nacional pel Dret a Decidir, durant la passada Diada.
Barcelona

Rigol convoca una reunió del Pacte pel Dret a Decidir aquest divendres per analitzar el nou 9-N

Rigol ja ha enviat la convocatòria a les entitats impulsores després que algunes sol·licitessin una trobada per avaluar la situació després que Mas substituís la consulta inicial per un procés participatiu

RedaccióActualitzat

El coordinador del Pacte Nacional pel Dret a Decidir, Joan Rigol, ha convocat les més de 50 entitats promotores d'aquesta plataforma a una reunió que tindrà lloc aquest divendres al Parlament. Rigol ja ha enviat la convocatòria a les entitats impulsores després que algunes, entre les quals hi ha els sindicats CCOO i UGT, sol·licitessin una trobada per avaluar la situació després que el president de la Generalitat, Artur Mas, hagi substituït la consulta inicial del 9N per un procés participatiu.

En els darrers dies, Rigol ha tingut contactes amb les entitats impulsores, després dels quals ha constatat la necessitat de celebrar una altra reunió per analitzar l'actual context. Aquesta serà la quarta reunió del Pacte Nacional, la primera després de la signatura del decret de convocatòria que va suspendre el Tribunal Constitucional i va forçar Mas a descartar la consulta i impulsar en el seu lloc un procés participatiu.

El nucli del Pacte Nacional el formen el govern, CiU, ERC, ICV-EUiA i CUP i més de 50 entitats, entre sindicats, diputacions, ajuntaments i organitzacions socials i culturals. A més, més de 3.000 entitats de la societat civil s'hi han adherit.

Anar al contingut